Amazon Quiz Answers 7 January 2020 – Win Samsonite Polycarbonate Suitcase


Are you searching for Amazon Quiz Answers? Play Amazon Quiz by answering these 5 simple questions here & win exciting prices daily. Try your luck by playing Amazon Quiz Today & you could be Amazon Quiz Winner. All correct answers are given here. PLAY NOW.

E-commerce company Amazon today i.e. on 7 January 2020 has brought the chance to win Samsonite Polycarbonate Suitcase in the Amazon Quiz contest for its users. To win this prize, users have to answer the questions asked in this quiz correctly via mobile App Amazon Quiz Time Answers.

Amazon Daily Quiz Contest today has brought a great reward for users. Today, Amazon users have a big chance to win Samsonite Polycarbonate Suitcase .  If users want to win Samsonite Polycarbonate Suitcase , then users have to download the Amazon’s shopping app in their smartphone. After this, users will have to answer five questions and then win Samsonite Polycarbonate Suitcase .

Only the registered users of Amazon can take advantage of this offer of Amazon quiz via Amazon App. This is App Only Quiz. So this Quiz can be played via mobile app only. Users who do not have the Amazon app, install the Amazon app from the Google Play Store. The name of the users who win the Quiz, will be announced at the end of the month. After this, he can easily take the winning prize in this quiz to his house. if you are not a registered customer of Amazon, you can not participate in this quiz. Quiz is organized everyday from 8 am to 12 noon on behalf of Amazon.

E-commerce Major Amazon is back once again with its app quiz. Where today if you answer all the questions properly, you can win Samsonite Polycarbonate Suitcase . So if you are planning to buy Samsonite Polycarbonate Suitcase , then this is a great opportunity for you, where you have to give correct answers to only 5 questions.

This is an app quiz, that means if you want to play it, then you must first download the Amazon app. First of all, users have to download the app and sign in. After this you will see how the Amazon Quiz banner is running on the app.

Amazon, the country’s second largest e-commerce company, organizes Amazon Quiz on its app, where you can answer five questions correctly and win attractive gifts as well as Amazon pay balance. However, the thing to note here is that these quizzes are conducted only on the app. After answering all the questions correctly, the winner is announced on the last date of the month through a lucky draw.

Amazon is also organized quizzes today. Amazon quiz can only be played on Amazon’s app. To win the quiz contest you have to answer five easy questions. The right responder will be entitled to the reward according to Amazon’s terms and conditions. The quiz consists of 5 questions to answer. Let us tell you both the questions and answers of todays Amazon quiz.

The name of the winning users in this quiz will be announced at the end of the month. Winners will be selected with the help of a lucky draw.

Now a Days Amazon Quiz Is hot subject matter as Amazon announcing every day Quiz On Its Amazon India Portal. We need to simply provide The correct answers & we can Win free products & Amazon Pay balance each day From Amazon Quiz Time.

Amazon Quiz Time occurs every day between 8 AM to 12 PM and We simply need to provide right answers to The Given 5 Questions. It’s completely based On luck & If We will be selected Then we can Win free Amazon Pay balance & free gifts From Amazon India.

Play More Quiz Here

This Amazon daily Quiz Time Contest Is App only contest & Amazon Quiz question & answer begin At 8 AM & close At 12 PM. Guys, we can provide correct answers And it’s far rapid Than other websites.

Amazon, the second largest e-commerce company in India, has conducted a quiz for users on its platform. This quiz is being played on a daily basis. In the quiz, you will get a chance to win an attractive gift by answering five easy questions. Today you have a chance to win a bumper prize in the quiz. This means that you can win this Prizes by answering five easy questions.


Here let us tell you that this quiz is being played only on the app. In such a situation, you cannot play this quiz on desktop or laptop. Therefore, only users who have an Amazon app in the smartphone can take part in this quiz game. So if you are interested in winning the prize then there is a great chance for you.

The company is continuously conducting such quizzes on its app. The time to play the quiz on the Amazon app is from 8 am to 12 noon. Only during these 4 hours you can win a prize by playing a quiz. To participate in the quiz, first of all you have to download the Amazon app in your mobile and then log it in.

After this, you will be asked answers to 5 questions. You will get four options for each question, out of which you have to choose the correct option. The company has also informed that the winner will be chosen by lucky draw. In such a situation, a lucky winner will get the chance to this bumper prize by answering five correct questions. A user will be able to play this quiz only once. The winner will be announced at the end of each Month.

How To Play Amazon Quiz?

How To Play Amazon Quiz Time Daily Quiz? Follow these steps daily

  1. Daily Click Here & Select Amazon App Icon to Open this Quiz in Amazon App

  2. Click On “Amazon Quiz Time” Banner & Quiz Will Start After Clicking “Start” Button

  3. Now There Will Be 5 Questions Everyday in This Amazon Daily Quiz Time, You have to Give Right Answers To All These Questions

  4. After Giving Right Answers You Will Be Selected For Lucky Draw Of This Amazon Quiz Time Quiz Winners

  5. Lucky Winners Will be Selected Daily, So We Request You to visit this page Daily to get all the right answers of Amazon Quiz Time

Amazon Samsonite Polycarbonate Suitcase Quiz Answers – 7 January 2020

Question 1. This actor born on 29th December, fittingly bought a house named ‘Dimple’ from Rajendra Kumar, but then renamed it Aashirwad. Name him.

Answer: Rajesh Khanna

Question 2. Noor Ahmad was the youngest player to enter the auction for the 2020 IPL. Which country has he represented at U19 level?

Answer: Afghanistan

Question 3. Nicolas cage (Hollywood actor), Eden Hazard (Belgian footballer and Real Madrid player), Bipasha Basu(Indian actress & model) & Lewis Hamilton(F1 racer and current world champion) have one the following things in common. What is it?

Answer: Born on same day (Today)

Question 4. ‘Mr Watson-come here- I want to see you’ were the first lines communicated through which medium? (Hint: Graham Bell invented this device)

Answer: Telephone

Question 5. In which of these sports did Jitu Rai, rise to world no.1 in his category in July 2014?

Answer: Shooting

Click To See Previous Amazon Daily Quiz Answers

₹20,000 Amazon Pay Balance Quiz Answers – 6 January 2020

Question 1: Who recently became the first ever badminton player to earn over half a million USD in prize money in a single year?
Answer: Kento Momota

Question 2: Good Governance Day is observed in India each year on the same day as which of these occasions?
Answer: Christmas

Question 3: ‘Pyjamas are Forgiving’ and ‘The Legend of Lakshmi Prasad’ are books written by which celebrity born on December 29th, 1974?
Answer: Twinkle Khanna

Question 4: In the 2nd week of December 2019, who changed her Twitter bio to ‘A teenager working on her anger management problem’? (It has changed since then)
Answer: Greta Thunberg

Question 5: Which famous rock band collaborated with AR Rahman to create the song ‘Ahimsa’?
Answer: U2

Amazon Vivo U20 Quiz Answers – 5 January 2020

Question 1: What role did Hugh Edmeades perform at the ITC Royal Bengal on the 19th of December, 2019?
Answer: IPL Auctioneer

Question 2: Rex Harrison and Eddie Murphy have both played this doctor who can talk to animals. Who is playing the same role in the upcoming movie Dolittle?
Answer: Robert Downey Jr

Question 3: Time Magazine has recently announced plans to recreate whose famous 1963 speech at the Lincoln Memorial, through virtual reality?
Answer: Martin Luther King Jr

Question 4: Due to the presence of major automobile manufacturing units and allied industries, which city in India is called the Detroit of India?
Answer: Chennai

Question 5: Which state has launched a program called ‘Jalasathi’ to ensure supply of safe drinking water to all inhabitants of the state?
Answer: Odisha

Amazon Noise Shots Wireless Headphones Quiz Answers – 4 January 2020

Question 1: December 19th is celebrated as the Liberation day for which Indian state that became independent in 1961?
Answer: Goa

Question 2: What achievement of the Indian team at the Eden Gardens in 2001, was recently emulated by Jharkhand in the Ranji trophy?
Answer: Win after following on

Question 3: Sonu Sood, Prakash Raj and Sudeep have been the principal antagonists in the 3 editions of which popular film series?
Answer: Dabangg

Question 4: The Unquiet River by Arupjyoti Saikia re-imagines the history of a state with a particular river at the center. Name the river.
Answer: Brahmaputra

Question 5: On 24th December, 1986 an act was passed which gave safeguards against unfair trade practices. What day is observed on 24th December?
Answer: National Consumer Day

Amazon Casio 61 Key Keyboard Quiz Answers – 3 January 2020

Question 1: Eight year old Ryan Kaji earned around $26 million in 2019. What is the source of his income?
Answer: Reviewing toys on YouTube

Question 2: The 2006 film, The Namesake, starring Tabu and Irfan Khan is based on a novel of the same name. Who is the author of that novel?
Answer: Jhumpa Lahiri

Question 3: UK’s richest woman Denise Coates is the co-CEO of which organisation? (Hint: It’s a safe bet that her wealth will keep rising every year!)
Answer: Bet365

Question 4: Sunny, who has starred in movies such as Gold and the upcoming Bhangra Paa Le is the brother of which Bollywood star?
Answer: Vicky Kaushal

Question 5: December 23rd is observed as Kisan Diwas every year on the occasion of which former Indian Prime Minister’s birthday?
Answer: Chaudhary Charan Singh

₹10,000 Amazon Pay Balance Quiz Answers – 2 January 2020

Question 1: Divya, Akanksha, Pratima and Prashanti Singh are sisters who have represented India in which sport?
Answer: Basketball

Question 2: How do we better know rapper Dilin Nair?
Answer: Raftar

Question 3: Who recorded his 8th ODI score of 150 or more in a match played at Vishakapatnam?
Answer: Rohit Sharma

Question 4: Which choreographer is the director of the upcoming movie Street Dancer 3D?
Answer: Remo D’Souza

Question 5: US based Lars Buro has designed ‘Cybunkers’- a garage to accomodate ‘Cybertrucks’ and their owners. Whose products are ‘Cybertrucks’?
Answer: Tesla

Amazon Samsung Galaxy M20 Quiz Answers – 1 January 2020

Question 1: The two players to fetch the highest price at the auction for the 2020 IPL, have both represented which country?
Answer: Australia

Question 2: Which of these states has a number in its name?
Answer: Chattisgarh

Question 3: What does the first “C” stand for in IRCTC, an Indian Railways subsidiary?
Answer: Catering

Question 4: Which Indian state observes Sangai Festival every year?
Answer: Manipur

Question 5: Who has been awarded the 2019 International Children’s Peace Prize for her global campaign called ‘School Strike’?
Answer: Greta Thunberg

Amazon Bose Soundsport Headphones Quiz Answers – 31 December 2019

Question 1: How many coastal states are there in India?
Answer: 9

Question 2: In the TV series Friends, who among the lead characters is a paleontologist?
Answer: Ross

Question 3: Who has become the first-ever Indian cricketer to play 100 T20 internationals?
Answer: Harmanpreet Kaur

Question 4: Which of these is found in the largest quantity on earth?
Answer: Water

Question 5: 2019 Padma Bhushan awardee Mahashay Dharam Pal Gulati has a business of what product?
Answer: Spices

₹5,000 Amazon Pay Balance Quiz Answers – 30 December 2019

Question 1: Name the founder of ISRO whose 100th birthday was celebrated this year.
Answer: Vikram Sarabhai

Question 2:The Vijay Hazare Trophy, also known as the Ranji One-Day Trophy is a List A cricket tournament in India. Which team won the this trophy in 2019-20 defeating Tamil Nadu in the finals?
Answer: Karnataka

Question 3: Name the renowned naturalist who has been conferred with the Indira Gandhi Prize for Peace, Disarmament and Development 2019.
Answer: David Attenborough

Question 4: Which of these food items is named after the same vessel in which it is cooked?
Answer: Kadai Chicken

Question 5: How do we better know the duo Vivian Fernandes and Naved Shaikh, who have served as inspiration for a popular 2019 movie?
Answer: Divine and Naezy

Amazon Vivo U10 Quiz Answers – 29 December 2019

Question 1: In October who broke Don Bradman’s record of highest average in Test cricket on home soil? (His average has reduced since)
Answer: Rohit Sharma

Question 2: Which CEO topped the list of Fortune’s Business person of the Year 2019?
Answer: Satya Nadella

Question 3: What was climbed for the final time in October 2019 in Australia? (It has been closed for climbers since)
Answer: Uluru

Question 4: Which Indian structure featured in Time’s 2019 list of 100 greatest places in the world?
Answer: Statue of Unity

Question 5:Which of these cricketers led India to its first World Cup final in the 21st Century?
Answer: Saurav Ganguly

Amazon Sennheiser IE 80s Headphones Quiz Answers – 28 December 2019

Question 1: Birds of Prey is an upcoming movie featuring which of these comic book characters as the main protagonist?
Answer: Harley Quinn

Question 2: Who is the only Indian cricketer to take two international ODI hat-tricks?
Answer: Kuldeep Yadav

Question 3: Stadia from Google is a new cloud-based service offering what to customers?
Answer: Gaming

Question 4: Shashi Tharoor won the Sahitya Akademi Award 2019 in English category for which book?
Answer: An Era of Darkness

Question 5: Shashi Tharoor won the Sahitya Akademi Award 2019 in English category for which book?
Answer: UNESCO

Amazon FiiO X1II Portable Music Player Quiz Answers – 27 December 2019

Question 1: If it was Malaika Arora who featured in the song ‘Munni Badnaam Hui’, who features in the song ‘Munna Badnaam Hua’?
Answer: Warina Hussain

Question 2: Who among the following was awarded the Bharat Ratna posthumously?
Answer: Nanaji Deshmukh

Question 3: December 22nd is celebrated as National Mathematics Day on the occasion of whose birthday?
Answer: Srinivas Ramanujan

Question 4: The current Duchess of Sussex was a regular on the first seven seasons of which of these shows?
Answer: Suits

Question 5: What is the value of the commemorative coin released on Mahatma Gandhi’s 150th birth anniversary?
Answer: INR 150

₹15,000 Amazon Pay Balance Quiz Answers – 26 December 2019

Question 1: Who recently became the first man to score a century on Test as well as ODI debut?
Answer: Abid Ali

Question 2: Panipat is a city in which present-day state of India?
Answer: Haryana

Question 3: The base color of the bank note of which denomination is magenta?
Answer: INR 2000

Question 4: A small village called Dhordo in Gujarat is currently hosting which famous festival?
Answer: Rann Utsav

Question 5: Which actor born on 17th December was the producer for the movie Vicky Donor, also winning a National Award for the same?
Answer: John Abraham

Amazon Oppo Reno2 Z Quiz Answers – 25 December 2019

Question 1: In 1804, which composer born on 16th December, debuted his Symphony no 3 in Napoleon’s honour?
Answer: Beethoven

Question 2: Which country topped the medal tally at the South Asian Games 2019?
Answer: India

Question 3: Who is known as Père Noël in French?
Answer: Santa Claus

Question 4: New Zealand has ordered 1,292 of what to treat patients injured in a volcanic eruption on the country’s White Island?
Answer: Square feet of skin

Question 5: If Suman Rao finished 3rd, Opelie Mezzino finished 2nd, who finished 1st? (Hint : Miss world 2019 pageant)
Answer: Toni-Ann Singh

Samsung Galaxy Tab Amazon Quiz Answers – 24 December 2019

Question 1: According to Google, what was India’s most-searched term of 2019?
Answer: Cricket World Cup

Question 2: Which 2019 video game revolves around various incidents that happen in the fictional country of Urzikstan?
Answer: Call of Duty: Modern Warfare

Question 3: The westernmost point of India falls in which state?
Answer: Gujarat

Question 4: Which popular actor born on 21st December 1963, played a negative role for the first time in the movie Shikari in 2000?
Answer: Govinda

Question 5: How do we better know Paul David Hewson, who with his group put up a memorable show at the DY Patil Stadium on December 15th, 2019? (Hint : U2 performed on 15th December in Mumbai).
Answer: Bono

₹20,000 Amazon Pay Balance Quiz Answers – 23 December 2019

Question 1: Who recently became the first Indian to play 150 Ranji matches?
Answer: Wasim Jaffer

Question 2: Who among these famous Indians appears on the Forbes 2019 ‘The World’s 100 Most Powerful Women’ list?
Answer: Nirmala Sitharaman

Question 3: ‘Mind Master: Winning Lessons from a Champion’s Life’ is a new book by which famous Indian?
Answer: Viswanathan Anand

Question 4: India celebrated the 550th birth anniversary of which religious figure in 2019?
Answer: Guru Nanak

Question 5: In which country was the ‘Shuri Castle’ located? It was a UNESCO World Heritage site that got destroyed in a recent fire.
Answer: Japan

Realmi U1 SmartPhone Amazon Quiz Answers – 22 December 2019

Question 1. Which of the following celebrated its 250th session in November 2019?

Answer: Rajya Sabha

Question 2. Who recently broke Steve Bucknor’s record of most Test matches as an umpire?

Answer:  Aleem Dar

Question 3. Which of these was the title of a 2002 action thriller that starred Milind Soman and Danny Denzongpa?

Answer: 16th December

Question 4. Trav B Ryan has started a petition (received 32000+ signatures) for Apple to introduce an emoji based on which adorable character?

Answer: Baby Yoda

Question 5. Which foreign oil company’s recent IPO(Initial Public Offering) allowed it to pass Apple as the world’s most valuable public company?

Answer: Saudi Aramco

Bose 700 Bluetooth Headphones Amazon Quiz Answers – 21 December 2019

Question 1: Who was named the TIME magazine’s Person of the Year in 2019?
Answer: Greta Thunberg

Question 2: Which tech/social media platform recently announced that it will start asking users their age when they sign up for an account?
Answer: Instagram

Question 3: The Samaja, which is celebrating 100 years this year, is a daily newspaper from which state?
Answer: Odisha

Question 4: The World Anti-Doping agency banned which country from sporting events for the next four years, including the 2020 Summer Olympics and the 2022 Winter Olympics?
Answer: Russia

Question 5: Gotabaya Rajapaksa has been sworn in as the new President of which country?
Answer: Sri Lanka

GoPro Hero 8 Amazon Quiz Answers – 20 December 2019

Question 1:The 50th International Film Festival of India was recently held in which state?
Answer: Goa

Question 2: For which incident that happened 100 years ago, did former British PM Theresa May express “regret” in the UK Parliament in 2019?
Answer: Jallianwala Bagh massacre

Question 3: Manoj Mukund Naravane is set to be the 28th occupant of which important post, after the current holder retires on 31st December 2019?
Answer: Chief of Army Staff

Question 4: Who topped the Spotify list of ‘most-streamed artist of the decade’?
Answer: Drake

Question 5: Who has become the youngest scorer in UEFA Champions League history? (Hint: He plays for FC Barcelona)
Answer: Ansu Fati

₹10,000 Amazon Pay Balance Quiz Answers – 19 December 2019

Question 1: Which iconic Indian institution is celebrating 100 years this year?
Answer: IIT BHU

Question 2: 34-year-old Sanna Marin from which country recently became the world’s youngest sitting prime minister?
Answer: Finland

Question 3: What is the topic of the COP25 conference, held recently over 12 days in Madrid?
Answer: Climate change

Question 4: Mominul Haque is the current captain of which nation’s Test cricket team?
Answer: Bangladesh

Question 5: Who has been appointed as the new CEO of Alphabet Inc.?
Answer: Sundar Pichai

Huawei Y9 Prime Smartphone Amazon Quiz Answers – 18 December 2019

Question 1: Which of these movies was also referred to during production as ‘Bond 25’? (Hint: It will be 25th James Bond film).
Answer: No Time to Die

Question 2: Going into the auction for the 2020 IPL, which of these players was not retained by his team?
Answer: Chris Lynn

Question 3: Dilma Rousseff, born on 14th December 1947, served as the President of which country before being impeached?
Answer: Brazil

Question 4: Hand in Hand 2019’ that began in Meghalaya from December 7th is a joint military exercise of India and which country
Answer: China

Question 5: The recently released ‘Pati Patni aur Woh’ is a remake of a 1978 movie starring which of these actors in the lead role?
Answer: Sanjeev Kumar

Fujifilm X-A7 Mirrorless Camera Amazon Quiz Answers – 17 December 2019

Question 1: Which is the only flag in the world representing a country to feature a sinking ship?
Answer: Bermuda

Question 2: The Konark temple appears on the reverse side of the bank note of which denomination?
Answer: INR 10

Question 3: His movie ‘Dhoom’ popularized the Suzuki Hayabusa more than ever among the Indian audiences. Since then he has gone on to work in many more Bollywood movies. He is also a successful model and film producer. He celebrates his birthday today. Who is he?
Answer: John Abraham

Question 4: The CIMON – an AI working with astronauts on the International Space Station was developed by which organisation?
Answer: IBM

Question 5: Which entity bought by Reliance, is considered the oldest toy shop in the world?
Answer: Hamleys

₹5,000 Amazon Pay Balance Quiz Answers – 16 December 2019

Question 1: In ‘Friends’ which of these couples adopt the twins Jack and Erica? (Hint: This happens in the final season of the show).

Answer: Chandler and Monica

Question 2: Shivaji Rao Gaekwad is the real name of which legendary actor born on 12th December 1950?

Answer: Rajanikanth

Question 3: Which country hosted the 2019 edition of the South Asian Games?

Answer: Nepal

Question 4: Which of these is the sequel of the movie Wonder Woman starring Gal Gadot?

Answer: Wonder Woman 1984

Question 5: Which of these records was set by the 2019 Nobel Prize in Chemistry recipient John Goodenough?

Answer: Oldest Nobel winner

Samsung A10s Smartphone Amazon Quiz Answers – 15 December 2019

Question 1: Who was named the youngest self-made billionaire by Forbes in 2019?

Answer: Kylie Jenner

Question 2: Born on 11th December 1922, which Bollywood actor’s ancestral home in Pakistan was declared a heritage site by the Pakistan government in 2014?

Answer: Dilip Kumar

Question 3: How many centuries has Virat Kohli hit in T20 international cricket?

Answer: 0

Question 4: Which company is building Starship, a transportation system designed for interplanetary travel?

Answer: SpaceX

Question 5: Which of these historical characters has Sanjay Dutt portrayed in a recent movie directed by Ashutosh Gowariker?

Answer: Ahmad Shah Abdali

Bosch Washing Machine Amazon Quiz Answers – 14 December 2019

Question 1: Which Sweden based global music streaming giant entered India in March 2019?

Answer: Spotify

Question 2: ‘National Unity Award’, the highest civilian award given for contribution to unity and integrity of India is named after whom?

Answer: Sardar Patel

Question 3: Which country’s space agency is behind the Hayabusa asteroid sample-return missions? (Hint : Hayabusa is a robotic spacecraft)

Answer: Japan

Question 4: Which Indian cricketer became the first woman to play 200 ODIs in 2019?

Answer: Mithali Raj

Question 5: Which company joined Apple and Amazon in hitting the $1 trillion valuation in April 2019?

Answer: Microsoft

GoPro Hero 8 Amazon Quiz Answers – 13 December 2019

Question 1. Which Indian city hosted the country’s first game between two NBA teams ?

Answer:  Mumbai 

Question 2. Which Indian classical musician has recently got a minor planet named after him?

Answer: Pandit Jasraj

Question 3. NASA’s rover ‘Opportunity’ was declared dead in 2019 after spending 15 years on which planet?

Answer:  Mars 

Question 4. Which actor shared the 2019 National Film Award for Best Actor along with Ayushmann Khurrana?

Answer: Vicky Kaushal

Question 5. Which footballer was awarded The Ballon d’Or for a record 6th time recently?

Answer: Lionel Messi


Amazon Quiz Answers – 12 December 2019

Question 1. Who is the only Bollywood actor to feature among the ten highest paid actors in the world, as revealed by Forbes in August 2019?

Answer:  Akshay Kumar

Question 2. The word smog means a blend of smoke and ____?

Answer: Fog

Question 3. Who became Test cricket’s youngest captain in 2019 at the age of 20 years, 350 days?

Answer:  Rashid Khan

Question 4. Aamir Khan’s ‘Laal Singh Chadhha’ is going to be the official remake of which Oscar winning film?

Answer: Forrest Gump

Question 5. Daniel Zhang in 2019 became the CEO of which international conglomerate company?

Answer: Alibaba


LG W30 Pro Smartphone Amazon Quiz Answers – 11 December 2019

Question 1. The Yucca Brevifolia grows from Southern California to Utah in USA. What is the common name of this tree, familiar to music fans? (Hint : U2’s upcoming concert in Mumbai and one of their albums is named after this tree)

Answer:  Joshua Tree

Question 2. Whose record did Virat Kohli break for most Test victories as captain outside India in August 2019?

Answer: Sourav Ganguly

Question 3. Aarey forest is located in which city of India?

Answer:  Mumbai

Question 4. What animal is ‘Bing Dwen Dwen’, the official mascot for the 2022 Beijing Winter Olympics?

Answer: Giant Panda

Question 5. His real name is Óscar Gutiérrez. He is a WWE super-star who always wears a mask. His famous finishing move is the 619 (Fun fact: He named it 619 based on the area code of his hometown in California). He celebrates his birthday today. Who are we talking about?

Answer: Rey Mysterio


Canon M200 Mirrorless Camera Amazon Quiz Answers – 10 December 2019

Question 1. The upcoming Salman Khan starrer Dabangg 3 stars the daughter of which of these Bollywood directors?

Answer: Mahesh Manjrekar

Question 2. Oprah Winfrey has globophobia and didn’t enjoy one of her birthday parties because of this. What is globophobia the fear of?

Answer: Balloons

Question 3. In which country did the Indian cricket team register their first ever Test series win in early 2019?

Answer: Australia

Question 4. Shawn Carter born on December 4th is hip-hop’s first billionaire as per Forbes. By what name is he better known in the music industry and around the world?

Answer: Jay Z

Question 5. Which country has announced plans of moving its capital from its richest island Java to an unnamed city in Borneo?

Answer: Indonesia

Amazon Quiz Answers 9 December 2019 – ₹15,000

Question 1. As per a recent Amazon original web series, what is the name of the wedding planning agency run by Karan Mehra and Tara Khanna?

Answer:  Made in Heaven

Question 2. Which of these is a nationwide initiative to immunize children and pregnant women against eight vaccine-preventable diseases?

Answer: Indradhanush

Question 3. Abiy Ahmed, the recipient of the 2019 Nobel Prize for Peace is the Prime Minister of which country?

Answer:  Ethiopia

Question 4. If a blacksmith works with iron, what does a redsmith work with?

Answer: Copper

Question 5. Motifs of which of these appear on the new 50 rupee notes issued by RBI?

Answer:  Stone Chariot of Hampi

Poco F1 Smartphone Amazon Quiz Answers – 8 December 2019

Question 1. Anjali Chand who recently took the best T20I bowling figures (6 wickets for 0 runs) of all time at the South Asian Games, represents which country?

Answer:  Nepal

Question 2. According to the title of a recent book by Amish Tripathi, Ravana is the enemy of which place?

Answer: Aryavarta

Question 3. Which of these word(s), in focus due to several campaigns by activists, has been declared the Oxford Word of the year 2019?

Answer:  Climate emergency

Question 4. Which mythical animal features on the flags of both Bhutan and Wales?

Answer: Dragon

Question 5. The recent international badminton tournament held at Lucknow from 26th November- 1st December is named after which sportsperson?

Answer:  Syed Modi

Dyson Air Purifier Amazon Quiz Answers – 7 December 2019

Question 1. Online application, e-visa, ‘e-MASIHA health facility’ are part of India’s initiative to digitize the process for which pilgrimage?

Answer:  Haj

Question 2. The first recipient of this award was G.Sankara Kurup from Kerala, the latest recipient Akkitham Achuthan Namboothiri is also from Kerala. Name the award.

Answer: Jnanpith award

Question 3. Who is the narrator in the popular television series ‘Young Sheldon’?

Answer:  Jim Parsons

Question 4. Which former Infosys Chairman born on 2nd December is now the President of the New Development Bank of BRICS countries?

Answer: KV Kamath

Question 5. Samjhauta Express and Thar Express, whose services have recently been suspended, used to run between India and which other country?

Answer:  Pakistan

Sony PlayStation 4 Amazon Quiz Answers – 6 December 2019

Question 1: What’s the name of India’s first ingenuously built light combat jet?
Answer: Tejas

Question 2: Which Indian industrialist topped the Forbes list of the World’s richest sports team owners in 2019?
Answer: Mukesh Ambani

Question 3: Arjun Kapoor, would be seen in the role of which of these military figures in a 2019 movie directed by Ashutosh Gowariker ?
Answer: Sadashiv Rao Bhau

Question 4: Famous for another role, which leader born on 3rd December was India’s Minister for Food & Agriculture from August 1947- April 1952?
Answer: Rajendra Prasad

Question 5: In 2018, the new bank note of which denomination was launched in chocolate brown colour?
Answer: INR 10

₹20,000 Amazon Pay Balance Quiz Answers – 5 December 2019

Question 1: What is the name of the NASA program that intends to land the first man and woman on the Moon by 2024?
Answer: Artemis

Question 2: Which medical student is slated to make her Bollywood debut in 2020, in a movie about Prithviraj Chauhan, opposite Akshay Kumar?
Answer: Manushi Chillar

Question 3: Which word often used in politics, is also the name for a group of Cheetahs?
Answer: Coalition

Question 4: Roger Federer and Alexander Zverev recently broke the record for the highest attendance in a tennis match. Where was the match played?
Answer: Mexico City

Question 5: Kailasavadivoo Sivan is the current head of which of these government organisations?
Answer: ISRO

Nokia 7.2 Smartphone Amazon Quiz Answers – 4 December 2019

Question 1: The recent movie ‘Ford vs Ferrari’ is based on Ford’s quest to win which famous event in auto racing?
Answer: 24 Hours of Le Mans

Question 2: Which cricket stadium hosted India’s first-ever pink ball day/night test match against Bangladesh?
Answer: Eden Gardens

Question 3: Which corridor was opened for pilgrims,connecting Dera Baba Nanak in Gurdaspur with Gurdwara Darbar Sahib in Pakistan?
Answer: Kartarpur corridor

Question 4: Which book, a sequel to a 1985 novel by Margaret Atwood called the ‘The Handmaid’s Tale’, shared the Man Booker Prize in 2019 with ‘Girl, Woman, Other’?
Answer: The Testaments

Question 5: Posted by Chris Godfrey, which of these became the most-liked post ever on Instagram in 2019?
Answer: Photo of an egg

Armani Exchange Watch Amazon Quiz Answers – 3 December 2019

Question 1: Which actress born on 28th November, started her Bollywood career playing the role of Ashima Roy in a Shoojit Sircar movie?
Answer: Yami Gautam

Question 2: He was the lead singer of the famous metal band Black Sabbath in the 1970s. He was nicknamed ‘The Prince of Darkness’ and has won Grammy awards in his music career. He celebrates his birthday today. Who is he?
Answer: Ozzy Osbourne

Question 3: National Law/Constitution Day in India was celebrated on 26th November 2019 to mark which day?
Answer: Day constitution was adopted

Question 4: Susan Buffett, Tim Cook, Joe Gebbia, Susan McCaw are all part of the leadership council of a fund set up by which Nobel laureate?
Answer: Malala Yousafzai

Question 5: Lieutenant Shivangi of the Indian Navy, is the first woman to achieve what distinction?
Answer: First woman pilot in Indian Navy

₹5,000 Amazon Pay Balance Quiz Answers – 2 December 2019

Question 1: Black Friday, associated with the start of the Christmas shopping season, is observed on the day after which holiday in the USA?
Answer: Thanksgiving

Question 2: Finding the gaps’ is a part memoir, part self help book written by which personality known for his accurate decision making?
Answer: Simon Taufel

Question 3: National Milk Day observed on 26th November every year, is observed on the birthday of which famous Indian?
Answer: Dr. Verghese Kurien

Question 4: Which famous cricketer’s twitter handle has his name along with the words 100mph?
Answer: Shoaib Akhtar

Question 5: Kitten, Pumps, Cone, Sling Back and Platform are types of what?
Answer: Heels

Nokia 6.2 Amazon Quiz Answers – 1 December 2019

Question 1: Whose latest book ‘The Anarchy’ recounts the remarkable history of the East India Company from its founding in 1599 to 1803?
Answer: William Dalrymple

Question 2: November 5 is the birthday of which well known cricketer, who now has a stand at Arun Jaitley Stadium named after him?
Answer: Virat Kohli

Question 3: More than 70% of this country lies in Asia. Most of its population, its capital, and its largest city are in Europe. Which country is this?
Answer: Russia

Question 4: The famous Rann Utsav taking place from 28th October to 23rd February happens in which Indian state?
Answer: Gujarat

Question 5: Which 2019 Disney release is set in the fictional town of Arendelle?
Answer: Frozen 2

Kenwood Food Processor Amazon Quiz Answers – 30 November 2019

Question 1: Thalaivi starring Kangana Ranaut, is based on the life of which famous personality?
Answer: Jayalalithaa

Question 2: About which coach in the news these days, did football player Zlatan Ibrahimovic say ‘When I played for him, I felt like a Terminator’?
Answer: Jose Mourinho

Question 3: Phobophobia is the fear of what?
Answer: Phobias

Question 4: Which extremely popular video sharing app was launched in 2017 by Chinese developer ByteDance, for markets outside of China?
Answer: TikTok

Question 5: Alopecia areata is a common autoimmune disorder that often results in which of the following?
Answer: Hair loss

Fossil Leather Bag Amazon Quiz Answers – 29 November 2019

Question 1: The 2019 Davis Cup finals, played in a new format this year (dream project of Barcelona’s Gerard Pique), was held in which city?
Answer: Madrid

Question 2: In the word USB, what does B stand for?
Answer: Bus

Question 3: Iman, a country’s last Sumatran Rhino, died recently. Which country did Iman belong to?
Answer: Malaysia

Question 4: Which actor starred as Shrikant in a hit movie this year and played the role of a fast bowler in the Amazon original web series ‘Inside Edge’?
Answer: Siddhant Chaturvedi

Question 5: A Heart Full of Burden’ is a book written by which famous personality who occupied an important position in India in the 1990s?
Answer: TN Seshan

₹15,000 Amazon Pay Balance Quiz Answers – 28 November 2019

Question 1: Recently, who became the first Indian bowler to take an international wicket with a pink ball?
Answer: Ishant Sharma

Question 2: Chris Hughes, born on 26th November 1983 co-founded which technology giant along with 4 other Harvard students?
Answer: Facebook

Question 3: A depiction of the Ellora Caves can be found on the reverse side of which bank note in India?
Answer: INR 20

Question 4: Fridays for future’ is an international movement of school students started by which activist?
Answer: Greta Thunberg

Question 5: As per the title of a popular book and movie, who among these is ‘The Man who Knew Infinity’?
Answer: Srinivas Ramanujan

Redmi Note 8 Pro Amazon Quiz Answers – 27 November 2019

Question 1: He was a Chinese-American actor, martial artist and philosopher. He once said ‘I fear not the man who has practiced 10,000 kicks once, but I fear the man who has practiced one kick 10,000 times’. He celebrates his birthday today. Who is he?
Answer: Bruce Lee

Question 2: The Rock and Roll hall of fame describes him as ‘The greatest instrumentalist in the history of rock music’. He has songs like ‘Purple haze’ and ‘Hey joe’ to his name. He celebrates his birthday today. Who is he?
Answer: Jimi Hendrix

Question 3: Who averaged over 50 with the bat in test matches, but played only 1 one-day international, in which he was out for 0? (Hint : He was voted one of Wisden’s cricketers of the century).
Answer: Sir Gary Sobers

Question 4: What famous comic book character is called the ‘Merc with a mouth’ because of his tendency to joke constantly?
Answer: Deadpool

Question 5: Eritrea, which became the 182nd member of the UN in 1993, is located in which continent?
Answer: Africa

Amazon Quiz Answers Today 26 November – Win Apple iPad Pro

Question 1. He played the role of Gregor ‘The Mountain’ Clegane in the HBO series Game of Thrones. He has won titles like Europe’s strongest man and World’s strongest man. He celebrates his birthday today. Who is he?

Answer:  Hafþór Júlíus Björnsson

Question 2. Who was the first male cricketer to take a hat-trick in a World Cup ODI match?

Answer:  Chetan Sharma

Question 3. Google has launched a new cloud-based game streaming service. What is the name of the gaming service?

Answer:  Google Stadia

Question 4. Who has been conferred with the Indira Gandhi Prize for Peace, Disarmament and Development 2019?

Answer:  David Attenborough

Question 5.   India recently played and won their first ever Day/night test match. It was played with a pink ball against Bangladesh. Which 2 teams played the first ever pink ball test match?

Answer:   Australia vs New Zealand


Amazon Quiz Answers Today 25 November – Win ₹20,000

Question 1. When he scored a century in his last test appearance, he became the first person to score a century on debut and in his last test match. Who is he?

Answer:  Greg Chappell

Question 2. In the 1975 Bollywood movie ‘Sholay’, what was the name of Basanti’s horse?

Answer:  Dhanno

Question 3. In context to geography, what are ‘Isohyets’?

Answer:  Lines on a map showing equal rainfall

Question 4. Which sultan declared himself as ‘Sikander-I-Sani’ which means the second Alexander?

Answer:  Alauddin Khaliji

Question 5.  In which country would you find the Table Mountain, a flat-topped mountain forming a prominent landmark overlooking the country’s capital?

Answer:  South Africa


Amazon Quiz Answers Today 24 November – Win POCO F1 Smartphone

Question 1. What day of the Gregorian calendar is today (24th November)?

Answer: 328th

Question 2. Who was the first batsman to score 30 Test match centuries?

Answer: Sunil Gavaskar

Question 3. Which of these is not the administrative capital city of a state or Union Territory?

Answer: Margao

Question 4. Which among these does NOT live under the sea?

Answer: Kalanchoe

Question 5. What was the name of the alien in the Bollywood movie ‘Koi Mil Gaya’?

Answer: Jadoo


Amazon Quiz Answers Today 23 November – Win IFB Oven

Question 1: True or False – Nintendo was founded in 1889 as a playing card company.
Answer: TRUE

Question 2: She played the character of Hannah Montana for Disney and since has gone on to become one of the biggest pop stars of the recent times with hits like ‘Party in the USA’ and ‘Wrecking ball’ to her name. She celebrates her birthday today. Who is she?
Answer: Miley Cyrus

Question 3: What currency does Ukraine use?
Answer: Hryvnia

Question 4: In terms of area, which one is larger – India or Brazil?
Answer: Brazil

Question 5: Which of these is worth more than 1 Indian rupee?
Answer: 1 Mauritian Rupee


Amazon Quiz Answers Today 22 November – Win Lenovo Legion Gaming Laptop

Question 1. Which of these personalities were an Indian diplomat and the first female president of the United Nations general assembly?

Answer:  Vijaya Lakshmi Pandit

Question 2. In a One day game in Queenstown (NZ) Shahid Afridi’s 17 year old record for the fastest century in ODIs was broken in a game which was reduced to 21 overs a side due to rain. Who smashed this 36 ball century?

Answer:  Corey Anderson

Question 3. Which of these is the Latin word for ‘eagle’?

Answer:  Aquila

Question 4.  With a population of less than 1000 (as per 2017 data), which is the least populated country in the world?

Answer:  Vatican City

Question 5. The point on earth which is closest to the moon is NOT the top of Mount Everest. (True or False).

Answer: TRUE


Amazon Quiz Answers Today 21 November – Win Rs.5000

Question 1. In which country would you find Uluru or Ayers Rock, a large sandstone rock formation surrounded by springs, waterholes, rock caves and ancient paintings?

Answer:    Australia

Question 2. In 2019, which movie released in India grossed over INR 100 crore in its first 2 days of release?

Answer:  Avengers: Endgame

Question 3. Which date recently marked the 101st anniversary of end of the first World War?

Answer:   11th November, 2019

Question 4. Every bowler wants to see the bails/stumps flying through the air after the ball has been delivered. What happens when the ball hits the stump directly from the bowler?

Answer:  Bowled

Question 5. What is the currency of Sweden?

Answer: Krona


Amazon Quiz Answers Today 20 November – Win Apple iPhone XS

Question 1. He was the 47th Vice-president of the United states, and a member of the Democratic party. He celebrates his birthday today. Who is he?

Answer:    Joe Biden

Question 2. Who made the all important throw in the last ball of the Super Over, to effect a run out, that won England the 2019 World Cup?

Answer:  Jason Roy


Amazon Quiz Answers Today 19 November – Win FitBit Versa 2 Smartwatch

Question 1. She was the first and the only woman Prime minister of India till date. She celebrates her birthday today. Who is she?

Answer:    Indira Gandhi

Question 2. She has starred in Bollywood movies like Satyam Shivam Sundaram, Don and many more between 1970s and 80s. She celebrates her birthday today. Who is this actress?

Answer:  Zeenat Aman

Question 3. What is ‘Arise’, a new innovation launched by IIT Madras, a first of its kind in India?

Answer:  Standing Wheelchair

Question 4. True or False: Rio de Janeiro is the capital of Brazil

Answer:  False

Question 5. Where would you find the Trevi Fountain, one of the most famous fountains in the world notable for appearances in films such as La Dolce Vita, Three Coins in the Fountain, and Roman Holiday?

Answer: Rome


Amazon Quiz Answers Today 18 November – Win ₹20,000 (2 Winner)

Question 1: One of NASA’s four great observatories is named after which of these scientists?
Answer: Subrahmanyan Chandrasekhar

Question 2: Which of the following will you associate ‘Sattriya’ with?
Answer: A dance form

Question 3: In April 2019, as a promotional activity, Oreo created a title sequence of which show using nearly 3000 cookies?
Answer: Game of Thrones

Question 4: In which city would you find Lascaux, a UNESCO World Heritage Site with over 600 wall paintings representing large animals, local and contemporary fauna that correspond with the fossil record of the Upper Paleolithic time?
Answer: Montignac, France

Question 5: National Milk Day is celebrated in India each year on Verghese Kurien’s birthday, who is hailed as the the father of White Revolution. When is it celebrated?
Answer: November 26


Amazon Quiz Answers Today 17 November – Win One Plus 7 Pro

Question 1.   Which of these planets could, theoretically, float if submerged in water due to its low density?

Answer:    Saturn

Question 2. Espadrilles were first made in regions of France and Spain. Where are these worn?

Answer:  On your feet

Question 3. Lot of people today suffer from Nomophobia especially on trips. What is Nomophobia the fear of?

Answer:  Being out of mobile phone coverage

Question 4. Which famous person born on 14th November is the father of the Duke of Cambridge and the Duke of Sussex?

Answer:  Prince Charles

Question 5. In which country, would you find the free State of Bavaria?

Answer: Germany


Amazon Quiz Answers Today 16 November – Win Dyson Air Purifier

Question 1.   __________ is celebrated today (16 November) to commemorate the establishment of the Press Council of India. Formed in 1966, the Press Council keeps a check on the quality of reportage provided by the Indian press.

Answer:   National press day

Question 2. The newly discovered Marengo Sachin Tendulkar is a species of what?

Answer:  Spiders

Question 3. In the movie ‘Avatar’, the humans are principally looking to obtain which element from Pandora?

Answer:  Unobtainium

Question 4. Chisel is a chain of gyms launched by which celebrity?

Answer:  Virat Kohli

Question 5. Which one of these figure from Greek Mythology causes people to turn to stone?

Answer: Medusa


Amazon Quiz Answers Today 15 November – Win Sony Alpha 6400 Mirrorless Camera

Question 1.   This French painter was born on 14 November 1840. He has work like ‘Impression, Sunrise’ and ‘Woman with a Parasol – Madame Monet and Her Son’ to his name. Who was he?

Answer:  Claude Monet

Question 2. When Mr. Jawaharlal Nehru became the Prime Minister of independent India, he delivered an inaugural address to the Nation which has been given a special name. What is the speech called?

Answer:  Tryst with Destiny

Question 3.  _______ is a fictional Indian superhero appearing in Raj comics. It was created in the late 1980s by Sanjay Gupta. (Fill in the blank)

Answer:  Nagraj

Question 4. Shaktimaan was an Indian superhero television show. Mukesh Khanna played the role of Shaktimaan and his alter ego ‘Pandit Gangadhar Vidhyadhar Mayadhar Omkarnath Shastri’. What was Pandit Gangadhar’s profession in the show?

Answer:  Photographer

Question 5. Mukesh Ambani bought the worlds oldest toy company. Which company are we talking about?

Answer: Hamleys


Amazon Quiz Answers Today 14 November – Win ₹15000

Question 1.  Today, 14th November is celebrated as Children’s Day in India to increase awareness of the rights, care and education of children on the occasion of India’s first prime-minister’s birthday. Who are we talking about?

Answer:  Jawaharlal Nehru

Question 2. This was an Indian soap opera which aired from 2003-06, and was an Indian-themed version of the Colombian drama ‘Yo soy Betty, la fea’. Which TV series was this?

Answer:  Jassi Jaissi Koi Nahin

Question 3. In the iconic video game ‘Mario Bros.’, players can control Mario as they travel the Mushroom Kingdom to rescue Princess Toadstool. What is Mario’s brother’s name in this game?

Answer:  Luigi

Question 4. Sabu, Bini Chachi, Rocket (Raaket), Tingu Master and Bunty are all characters from a popular Indian comic book. Which comic book series are we talking about?

Answer:  Chacha Chaudhary

Question 5. ‘Small Wonder’ is a popular comedy Sitcom from the 90’s which chronicled the family of a robotics engineer who secretly created a robot modeled after a human girl and then tried to pass it off as their adopted daughter. What was the name of this robot?

Answer: Vicki


Amazon Quiz Answers Today 13 November – Win OnePlus 7T Pro

Question 1 : She has acted in movies like ‘Yes boss’ and ‘Qayamat se qayamat tak’ in the late 80s and 90s. She was also crowned Miss India in the year 1984. She celebrates her birthday today. Who is she?
Answer : Juhi Chawla

Question 2 : __ day is celebrated today in many countries as a day of giving and showing kindness. This day was born when a collection of humanitarian groups came together on November 13, 1997 and made a ‘Declaration of Kindness’. Donating books, food or clothes to your local community is a great way to celebrate this event. (Fill in the blank)
Answer : World Kindness Day

Question 3 : Which was named as the ‘Word of the Year 2018’ by Oxford dictionaries?
Answer : Toxic

Question 4 : Former Australian fast bowler Brett Lee has done a lot of things outside cricket – but which one of these is NOT one of them?
Answer : Sailed a boat alone across the Tasman Sea

Question 5 : Which country’s highest point is Mount Fuji, a dormant volcano?
Answer : Japan


Amazon Quiz Answers Today 12 November – win GoPro Hero7

Question 1 : Where would you find the Hagia Sophia, which was the former Greek orthodox Christian patriarchal cathedral, later an Ottoman imperial mosque and now a museum?
Answer :  Istanbul, Turkey

Question 2 : Which of the following awards is NOT associated with the field of sports?
Answer : Norman Borlaug award

Question 3 : In terms of area, which one of the following Indian states has the largest coverage of forest?
Answer : Madhya Pradesh

Question 4 : In a 1999 Test match against South Africa, New Zealand tail-ender Geoff Allott batted a memorable innings which lasted 101 minutes. How many runs did he score?
Answer : 0

Question 5 : ‘I can talk English, I can walk English, I can laugh English, because English is a funny language’. Which actor said this dialogue in a Bollywood movie?
Answer : Amitabh Bachchan


Amazon Quiz Answers Today 11 November 2019 – Win ₹5000

Question 1. What is the term used in cricket when a batsman is at or has scored 111 runs?

Answer:  Nelson

Question 2.  In which country would you find Machu Picchu, a 15th-century Inca citadel?

Answer:  Peru

Question 3. Raut Nacha is folk dance performed mainly by the tribal communities of which state?

Answer:  Chhattisgarh

Question 4. Which day is celebrated as World Diabetes Day?

Answer:  14th November

Question 5. Which planet in our solar system was visited by the Russian-built Venera 7?

Answer:  Venus


Amazon Quiz Answers Today 10 November 2019 – Win Oppo Reno2 F

Question 1. Which of these was earlier known as the ‘Hailey National Park’ when it was established in 1936?

Answer:  Jim Corbett National Park

Question 2.  In 2011, which country hosted a Formula 1 race for the first time?

Answer:  India

Question 3. Punjab Is Also Called ‘The Land Of Five Waters’. Which Of These Is NOT A River That Flows Through The Region Of Punjab?

Answer:  Tapti

Question 4. Which Country Has Recently Approved The Sale Of A Home-Grown Drug That Is Expected To Cure Alzheimer’s?

Answer:  China

Question 5. What Is The Slang Term Given To A Ball That Is Bowled So Well That It Is Considered Unplayable By The Batsman In Cricket?

Answer:  A Jaffa


Amazon Quiz Answers Today 9 November 2019 – Win Godrej Air Conditioner

Question 1. Madhubani painting is done with a variety of tools, including fingers, twigs, brushes, nib-pens, and matchsticks and using natural dyes and pigments. It is characterized by its eye-catching geometrical patterns. Which Indian state does this art form originate from?

Answer:  Bihar

Question 2.  Ebrahim Alkazi is a famous Indian personality in the field of __? (Fill in the blank)

Answer:  Theater

Question 3. A person wants to visit the national parks in Ranthambore, Gir and Bandipur located in 3 different states in India. Which of the following state he or she should NOT visit to explore these 3 national parks?

Answer:  Singapore

Question 4. Which of the following countries is NOT a member of the SAARC (South Asian Association for Regional Cooperation) ?

Answer:  VVS Laxman

Question 5. The book ‘281 and Beyond’ is an autobiography of which Indian cricketer?

Answer:  Madhya Pradesh


Amazon Quiz Answers Today 8 November 2019 – Win Fujifilm X-T100 Mirrorless Camera

Question 1. The __ note was the first paper currency issued by RBI in January 1938. (Fill in the blank)

Answer: Rs. 5

Question 2.  Which of the following is NOT a gem-stone?

Answer:  Marble

Question 3. The original name of Tansen, the most famous musician in the court of Akbar was __? (Fill in the blank)

Answer:  Ramtanu Pandey

Question 4. Which of the following art forms was Satyajit Ray associated with?

Answer:  Film Direction

Question 5. The legendary comic book writer Stan Lee, who passed away last year, was associated with which comic book house?

Answer:  Marvel Comics


Amazon Quiz Answers Today 7 November 2019 – Win Rs.5000

Question 1. Where would you find Stonehenge, the prehistoric monument?

Answer: England

Question 2. The Red Square is considered the central square of which Russian city?

Answer: Moscow

Question 3. Indian field hockey team recently qualified for Tokyo Olympics 2020. When did Indian men’s hockey team last win a gold medal at the Olympics?

Answer: Moscow Olympics, 1980

Question 4. What is the official playing time of the full version of the Indian national anthem?

Answer: 52 seconds

Question 5. The ‘Statue of Liberty’ in New York was gifted to the United States by a European country. Which country is this?

Answer: France


Amazon Quiz Answers Today 6 November 2019 – Win Samsung Galaxy Note 10

Question 1: Where would you find Stonehenge, the prehistoric monument?
Answer: England

Question 2: The Red Square is considered the central square of which Russian city?
Answer: Moscow

Question 3: Indian field hockey team recently qualified for Tokyo Olympics 2020. When did Indian men’s hockey team last win a gold medal at the Olympics?
Answer: Moscow Olympics, 1980

Question 4: What is the official playing time of the full version of the Indian national anthem?
Answer: 52 seconds

Question 5: The ‘Statue of Liberty’ in New York was gifted to the United States by a European country. Which country is this?
Answer: France


5 November 2019 – Sony 5.1 Home Theater System Quiz Answers

Question 1: Today, 5th November is the birthday of a cricketer who currently holds the record for being fastest to 10,000 and 11,000 runs in One Day cricket. He currently has 69 international centuries to his name. Who is he?
Answer: Virat Kohli

Question 2: Against which country did Virat Kohli make his test debut in 2011?
Answer: West-Indies

Question 3: Along with cricket, Virat Kohli has keen interest in Football. He is the co-owner of which Indian Super League(ISL) football team?
Answer: FC Goa

Question 4: This Canadian singer sang the world famous song ‘Summer of 69’. He celebrates his birthday today. Who is he?
Answer: Bryan Adams

Question 5: In which country would you find Chichen Itza, one of the largest Maya cities and it was likely to have been one of the mythical great cities referred to in later Mesoamerican literature?

Answer: Mexico


4 November 2019 – ₹25,000 Amazon Pay Balance Quiz Answers

Question 1: This American actor won the Oscar for best actor in a leading role for his performance in the movie ‘Dallas Buyers Club’. He celebrates his birthday today. Who is he?
Answer: Matthew McConaughey

Question 2: Where would you find the ‘Sea of Tranquility’?
Answer: The moon

Question 3: A Megagon is a polygon with _____ sides. Fill in the blanks.
Answer: 1 million

Question 4: Who composed the famous classical music melody – ‘Fur Elise’?
Answer: Beethoven

Question 5: Where is Fort William located in India?
Answer: Kolkata


3 November 2019 – Samsung M30S Quiz Answers

Question 1: Which one of these blood-types is called the ‘universal donor type’ because it is compatible with all other blood type?
Answer: O-negative

Question 2: What is the official currency of Afghanistan?
Answer: Afghan afghani

Question 3: What is the capital of Norway?
Answer: Oslo

Question 4: Washing soda is the common name for which compound?
Answer: Sodium carbonate

Question 5: Which of these is an annual fair in Rajasthan, known for its camel trading event?
Answer: Pushkar Mela


2 November 2019 – OnePlus TV Quiz Answers

Question 1: Today, 2nd November is the birthday of famous Bollywood actor Shahrukh Khan. Which was his first Bollywood film?
Answer: Deewana

Question 2: This American actor played the character of ‘Ross’ in the famous comedy show FRIENDS. He celebrates his birthday today. Who is he?
Answer: David Schwimmer

Question 3: The folk music form of ‘Lavani’ is associated with which state?
Answer: Maharashtra

Question 4: In terms of area which is the smallest continent?
Answer: Australia

Question 5: Which of these is NOT classified as a greenhouse gas?
Answer: Hydrogen


1 November 2019 – Samsonite Polycarbonate Suitcase Quiz Answers

Question 1: Today, 1st November is celebrated as the Formation Day of which south Indian state?
Answer: Karnataka

Question 2: Today, 1st November is the birthday of an Indian actress who won the Miss World 1994 pageant. Who is this actress?
Answer: Aishwarya Rai

Question 3: In terms of population, which is the smallest continent?
Answer: Antarctica

Question 4: Bhatiali’ is the folk music of which state?
Answer: West Bengal

Question 5: What is the national currency of Albania?
Answer: Lek


Amazon Quiz Answers Today – 31 October 2019 – Win Rs. 5000

Question 1 – Today, 31st October Is The Birthday Of India’s First Deputy Prime Minister, Sardar Vallabhbhai Patel. What Is The Name Given To A Statue Erected In His Honor In Gujarat?

Answer – The Statue Of Unity

Question 2 – What Is The Name Of The Closest Large Spiral Galaxy To Our Own Milky Way?

Answer – Andromeda

Question 3 – In Terms Of Area, Which Is The Largest Country In The World?

Answer – Russia

Question 4 – The Dance Of ‘Bharatnatyam’ Is Associated With Which State?

Answer – Tamil Nadu

Question 5 – WHO Declared India Free Of Which Of These Epidemics In 2014?

Answer – Polio


Amazon 30 October Quiz Answers – Today’s Amazon Quiz – Win Samsung Galaxy Note 10+

Question 1 – What Currency Is Shared By Austria, Finland, France And Portugal?

Answer – Euro

Question 2 – Today, 30th October Is The Birthday Of One Of Football’s Legends. He Was Instrumental In His Team Winning The 1986 FIFA World Cup And Was Named ‘Co-Player Of The Century’ In 1999, Along With Brazilian Pele. Who Is This Player?

Answer – Diego Maradona

Question 3 – What Is The Capital Of Argentina?

Answer – Buenos Aires

Question 4 – Who Was The Republican Nominee Who Ran Against Obama In The 2012 U.S. Presidential Elections?

Answer – Mitt Romney

Question 5 – The Age Of A Star Can Be Estimated By Its Color, Which Of These Colors Indicates The Star Is Amongst The Youngest?

Answer – Blue


Amazon Bose Sound Touch 20 Speakers Quiz Answers – 20 September 2019

Question 1: Switzerland celebrates May 26th as Science day to mark the day of APJ Abdul Kalam’s visit in 2006. True or false?
Answer: TRUE

Question 2: It is Mahesh Bhatt’s birthday today. Which movie directed by Mahesh Bhatt in 1998 won Ajay Devgn his first National award for Best Actor?
Answer: Zakhm

Question 3: What was the term used to refer to British women who fought for women’s right to vote in the early 20th century?
Answer: Suffragettes

Question 4: Which of the following is NOT a peak in the Himalayas?
Answer: Jungfrau

Question 5: You can find the Victoria Terminus in Mumbai and the Victoria Memorial in Kolkata. Now if you are visiting the Gateway of India, which city are you in?
Answer: Mumbai

₹50,000 Amazon Pay Balance Quiz Answers – 19 September 2019

Question 1: In botany, strawberries are part of the rose family.
Answer: TRUE

Question 2: Who is the first-ever cricket captain to win 100 matches in IPL history?
Answer: MS Dhoni

Question 3: India’s longest rail-road bridge ‘Bogibeel Bridge’ was inaugurated last year. Its built over which of the following rivers?
Answer: Brahmaputra

Question 4: In which European city would you find the famous Blue Domed Church?
Answer: Santorini, Greece

Question 5: Who among these is the chief legal advisor to the Government of India, and is the primary lawyer for GOI in the Supreme Court.
Answer: Attorney General

Amazon Samsung Galaxy M30 Quiz Answers – 18 September 2019

Question 1: ‘Man, Woman and Child’ is a novel by Erich Segal. The Bollywood adaptation, released in the 80s, was a remake of the Malayalam film Olangal which was based on the novel. What was the name of this movie?
Answer: Masoom

Question 2: Which British theoretical physicist and author who died in 2018 said ‘Remember to look up at the stars and not down at your feet’?
Answer: Stephen Hawking

Question 3: Google is the most commonly used serach engine around the world. Who created Google in 1998?
Answer: Larry Page and Sergey Brin

Question 4: Did you know that the stomach produces an acid to help digestion. Which acid do the stomach acids primarily consist of?
Answer: Hydrochloric Acid

Question 5: What is the term used for a word or phrase created by rearranging the letters of another word or name or phrase?
Answer: Anagram

Amazon Hidesign Women’s Handbag Quiz Answers – 17 September 2019

Question 1: Which is the smallest state in India in terms of area?
Answer: Goa

Question 2: The Indian Prime Minister has inaugurated South Asia’s first cross-border oil pipeline. The pipeline will connect India with which country?
Answer: Nepal

Question 3: Rafael Nadal recently won his 4th US Open title. He holds the record for the most French Open titles won by a tennis player. How many French Open titles has Rafael Nadal won?
Answer: 12

Question 4: This movie was initially titled ‘High Jump’. The movie is said to have been inspired from the biography of the legendary Japanese filmmaker Akiro Kurosawa. What movie is being talked about here?
Answer: Taare Zameen Par

Question 5: The Zero Mile Stone is a pillar built by British during Great Trigonometrical Survey of India in 1907, then considered to be the center of India. Which city is it located in?
Answer: Nagpur

₹15,000 Amazon Pay Balance Quiz Answers – 16 September 2019

Question 1: The Maharashtra government along with Amir Khan launched a new sports initiative to train athletes from rural and tribal areas for international events like the Olympics. What is the mission called?
Answer: Mission Shakti

Question 2: India is known for its handloom products created by artisans all over the world. When is National Handloom Day celebrated to honour this craft?
Answer: 7th August

Question 3: A teenager recently broke Michael Phelps’ record in the 200m butterfly stroke. Who was it?
Answer: Kristof Milak

Question 4: Madre, Morsa, Maman and Okaasan are different terms for a _____.
Answer: Mother

Question 5: OPPO ended its sponsorship of the Indian Cricket team. Who will be taking over as the official sponsor for the team going forward?
Answer: BYJU’s

Amazon Apple iPhone XR Quiz Answers – 15 September 2019

Question 1: Podiatrists are medical professional devoted to the study and medical treatment of ___?
Answer: Feet

Question 2: What was the name of the network of computers that eventually gave rise to the Internet?
Answer: Arpanet

Question 3: Which Oscar winning Hollywood star is of Indian descent and was given the name Krishna Pandit Bhanji at the time of his birth?
Answer: Sir Ben Kingsley

Question 4: Scientists have created a new form of gold which is said to be just two atoms thick – the thinnest version yet and measured to be just 0.47 nanometres in thickness. In which country was this created?
Answer: UK

Question 5: Which sportsperson has topped the Forbes list of 2019 as the highest paid woman in sports?
Answer: Serena Williams

Amazon Dyson Cord-Free Vacuum Quiz Answers – 14 September 2019

Question 1: 14th September is celebrated as ‘Hindi Diwas’ as, on this day Hindi became one of the official languages of India. In which year was Hindi made one the official language?
Answer: 1949

Question 2: Hindi is the 4th most spoken language in the world, which is the most spoken language around the world?
Answer: Mandarin Chinese

Question 3: Which country is referred to as ‘the land of a thousand lakes’?
Answer: Finland

Question 4: An honorary Oscar is given out annually to celebrate motion picture achievements that are not covered by the existing categories of Oscar Awards. Which one of these have NOT received an honorary Oscar?
Answer: Alan Rickman

Question 5: Which of the 7 continents of the world has the most number of countries?
Answer: Africa

Amazon JBL Boom Box Speakers Quiz Answers – 13 September 2019

Question 1: Rakesh Sharma was the first Indian in space. What was the name of the spacecraft in which he travelled?
Answer: Soyuz-T11

Question 2: Running events are often categorised as 5K. 10K, half marathon, full marathon etc. What is the official running distance of a full marathon?
Answer: 42.19 Kms

Question 3: The world is divided into a total of 24 timezones. USA has 4 timezones across it’s entire region. Which country has the maximum number of timezones?
Answer: France

Question 4: Which is the only mammal capable of flying by beating their wings to power flight?
Answer: Bat

Question 5: Which Indian city has become the first to launch a 3D Smart Traffic Signal called ‘Intelights’ which will regulate traffic signals with a smart bird’s eye view wireless sensor system?
Answer: Mohali

₹25,000 Amazon Pay Balance Quiz Answers – 12 September 2019

Question 1: Which ancient art form from the Mithila region in Bihar was used to save a forest when the women in the area painted the trees to stop the authorities from cutting them for road widening and development?
Answer: Madhubani

Question 2: Nobel laureate and beloved writer, Toni Morrison, passed away recently. Which country was she from?
Answer: USA

Question 3: Which famous scientist developed the world’s first computer program for playing chess – known as ‘Turbochamp’?
Answer: Alan Turing

Question 4: The longest passenger carrying railway line in the world is the Trans-Siberian railway and is 9289km long. Which two cities are its end points?
Answer: Moscow and Vladivostok

Question 5: Which Indian city is home to the Dalai Lama and is also the headquarters of the Tibetan government-in-exile?
Answer: Dharamshala

Amazon OnePlus 7 Pro Quiz Answers – 11 September 2019

Question 1: RK Laxman was a famous cartoonist, known for his illustration of the ‘Common Man’. Which popular series was his brother famous for?
Answer: Malgudi Days

Question 2: Which of the 7 continents of the world has the most number of countries?
Answer: Africa

Question 3: Which movie won the award for Best Hindi Film at the 66th National Awards held in August?
Answer: Andhadhun

Question 4: The British government made a motivational poster before World War II to keep people from panicking. The words from that poster are now commonly featured on clothing, novelty items, and internet memes. What was printed on the poster?
Answer: Keep Calm and Carry On

Question 5: This musical instrument is believed to have existed since 15,000 BC, making it one of the oldest instruments in the world. The modern version of it has 47 strings and 7 pedals. Which instrument are we talking about?
Answer: Harp

Amazon Saregama Carvaan Music Player Quiz Answers – 10 September 2019

Question 1: Which is the hottest planet in our solar system?
Answer: Venus

Question 2: Which of these is NOT a genre of music?
Answer: Pinks

Question 3: Katrina Kaif’s sister will be seen in her Bollywood debut film, Kwatha, opposite Salman Khan’s brother in law, Aayush Sharma. Can you name her?
Answer: Isabelle Kaif

Question 4: What is the name of the mythical creature which has the head of a human and the body of a lion? A large structure of this is seen in Giza, Egypt.
Answer: Sphinx

Question 5: Which was the first song to be played in outer space?
Answer: Jingle bells

Amazon Mi LED TV Quiz Answers – 9 September 2019

Question 1: Who is known as the ‘Waterman of India’ and is renowned for his conservational efforts in bringing back many rivers, and increasing the water table level in Rajasthan?
Answer: Dr. Rajendra Singh

Question 2: Like humans, most species in the animal kingdom have a single heart. But there is an exception. How many hearts does an octopus have?
Answer: 3

Question 3: Which plant was added to the Guinness Book of Records as the fastest growing plant on earth?
Answer: Bamboo

Question 4: In the Marvel Cinematic Universe, we see Hulk as a green-coloured giant superhero. But what colour was he meant to be originally?
Answer: Grey

Question 5: Sara Ali Khan and Varun Dhawan announced their new film recently. It will be directed by David Dhawan. What is the film called?
Answer: Coolie No. 1

Amazon Samsung Galaxy S10e Quiz Answers – 8 September 2019

Question 1: The famous ‘Hornbill festival’ is celebrated in which of the following states of India?
Answer: Nagaland

Question 2: Which one of these is a traditional folk dance of the people of Lakshadweep Islands?
Answer: Lava dance

Question 3: Which song by Coldplay (filmed in Mumbai) features Beyonce, and Bollywood star Sonam Kapoor and showcases the festival of Holi, among other things related to India?
Answer: Hymn for the Weekend

Question 4: In context to geographics, what are ‘Isohyets’?
Answer: Lines on a map showing equal rainfall

Question 5: Which of the following will you associate ‘Sattriya’ with?
Answer: A dance form

₹10,000 Amazon Pay Balance Quiz Answers – 7 September 2019

Question 1: ‘Ablutophobia’ is the fear of?
Answer: Bathing

Question 2: Facebook recently launched a new cryptocurrency. What is it called?
Answer: Libra

Question 3: Vlad the Impaler was an emperor in Romania in the 14th century. Which fictional character was based on him?
Answer: Dracula

Question 4: Which element was discovered on the Sun before it was discovered on Earth?
Answer: Helium

Question 5: The Statue of Liberty is known world-over as a symbol of the USA. But it was gifted to America by another country. Who gifted it?
Answer: France

Amazon GoPro Hero 7 Quiz Answers – 6 September 2019

Question 1: Saif Ali Khan and Tabu are reuniting on the big screen for a new film, 20 years after their 1999 film Hum Saath-Saath Hain. What is their new movie called?
Answer: Jawaani Jaaneman

Question 2: The song ‘Hotel California’ is a beloved classic. Which is the band that originally sang this song?
Answer: The Eagles

Question 3: Kyle Giersdorf, a 16 year old, goes by the gamer name of ‘Bugha’. He recently won 3 million dollars for winning a World Cup tournament for a game this year. Which game was it?
Answer: Fortnite

Question 4: What is the capital of Finland?
Answer: Helsinki

Question 5: Human lungs are not of the same size. The left lung is smaller that the right lung. True or false?
Answer: True

Tags :

amazon quiz contest today,Today Amazon Quiz,Amazon Quiz Answers Win,amazon quiz today answer,amazon daily quiz answers,amazon quiz answers today,amazon today quiz,amazon today quiz answers,amazon quiz contest today answer,today’s Amazon quiz answers,amazon daily quiz,amazon quiz time answer today,amazon morning quiz,quiz time morning with amazon,today amazon quiz contest answers,QuizTimeMorningsWithAmazon,amazon contest answers,amazon quiz time,quiz time amazon,amazon contest today,answer of amazon quiz today,amazon answers today,amazon all quiz answers,amazon quiz time today answer,amazon today’s quiz answer,amazon quiz answers for today,amazon pay quiz answers today,today amazon quiz question answer,amazon contest,today quiz amazon,amazon daily quiz today,answer of amazon quiz,amazon app quiz,today amazon question and answer,amazon quiz contest,amazon quiz time answers,amazon quiz today answer key,amazon today’s quiz,Amazon daily quiz contest,amazon quiz answers of today,quiz time morning with amazon answers,amazon today question answer,quiz time morning with amazon today answer,today amazon contest answer,answer of amazon quiz of today,amazon app only quiz,amazon app only quiz answers,Amazon Quiz Answers Today,Amazon Quiz ContestAmazon Quiz Answers Today,Amazon Quiz Contest Today Answer,Amazon Quiz Time,Amazon Daily Quiz Time,Amazon Daily Quiz Time Answers,Amazon Today Quiz Time Answers,Amazon Today Quiz Answers,Amazon Today’s Quiz Answers,Amazon Quiz Today Answers,Amazon Quiz Winners,Amazon Pay Quiz Answers Today,Today’sAmazon Quiz Answers,Amazon Special Edition Quiz,Amazon Spin And Win Quiz Answers
👉[Play Now] Amazon Quiz Answers 7 January 2020 - Win Samsonite Polycarbonate Suitcase

Are you searching for Amazon Quiz Answers? Play Amazon Quiz by answering these 5 simple questions here & win exciting prices daily.

Editor's Rating:
5
Amazon Daily Deals


MegaRojgar WhatsApp Alerts

Leave a Comment

x